Sluit navigatie

Groothandel in woonaccessoires

Daydream is een groothandel in woonaccessoires die mooie, stijlvolle decoratie importeert. Ons assortiment omvat diverse artikelen waaronder dienbladen, kaarsenhouders, manden en vazen die te koop zijn in verschillende winkels verspreid over de Benelux. De stijl van onze producten kunnen wij het best beschrijven als nostalgisch met een beetje tijdloze romantiek. Dit maakt onze woonaccessoires geschikt voor elke gezellige woning.

Bij Daydream houden wij van mooie spullen die ook echt wat waard zijn. Wij werken daarom met verschillende duurzame en verantwoorde materialen zodat wij steeds nieuwe, originele producten kunnen creëren waar men voor lange tijd van kan blijven genieten en waarvan u ook zeker weet dat het materiaal een verantwoorde herkomst heeft. Onze uitmuntende designers zijn altijd in de weer om mooie materialen om te zetten in de meest prachtige producten die ieder huis om kunnen toveren in een echt thuis.

Onze woonaccessoires inkopen

Bent u benieuwd naar het Daydream assortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om te kijken of wij uw collectie met woondecoratie aan kunnen vullen met de producten van Daydream.

Contact

Blijf up-to-date

Volg Daydream op Facebook en Pinterest.
Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiraties en aanbiedingen.
 

Facebook    Pinterest

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Scroll naar boven