Sluit navigatie

Groothandel in woonaccessoires

Hoe maakt u van een huis nou een echt thuis? Bij Daydream weten wij dat wel, thuis zit hem in de sfeer en de sfeer zit in u, uw familie en natuurlijk uw woonaccessoires. Met mooie decoratie maakt u van een kaal huis uw eigen warme, gezellige thuis. Daar willen wij u bij Daydream natuurlijk graag bij helpen!

De stijl van Daydream

Daydream is een groothandel in woonaccessoires die mooie, stijlvolle decoratie verkoopt. Onze lijn omvat diverse artikelen waaronder dienbladen, kaarsenhouders, manden en vazen die te koop zijn in verschillende winkels verspreid over de Benelux. De stijl van onze producten kunnen wij het best beschrijven als nostalgisch met een beetje tijdloze romantiek. Dit maakt onze woonaccessoires geschikt voor elke gezellige woning met klassieke elementen.

Bij Daydream houden wij van mooie spullen die ook echt wat waard zijn. Wij werken daarom met verschillende duurzame en verantwoorde materialen zodat wij steeds nieuwe, originele producten kunnen creëren waar men voor lange tijd van kan blijven genieten en waarvan u ook zeker weet dat het materiaal een verantwoorde herkomst heeft. Onze uitmuntende designers zijn altijd in de weer om mooie materialen om te zetten in de meest prachtige producten die ieder huis om kunnen toveren in een echt thuis.

Onze woonaccessoires kopen

Wilt u ook de gezelligheid van Daydream in huis halen? Kom dan eens langs bij een van onze verkooppunten in de Benelux en laat u verrassen door de klassieke schoonheid van onze duurzame producten!

Verkooppunt worden

Woonaccessoires van Daydream zijn niet alleen erg leuk om te kopen, maar ook om te verkopen, wilt u een verkooppunt worden van onze prachtige spulletjes en zo nog meer mensen laten genieten van de warmte van Daydream? Neem dan gerust contact met ons op, wij zouden namelijk graag kennis met u maken!

Neem contact op

Blijf up-to-date

Volg Daydream op Facebook en Pinterest.
Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiraties en aanbiedingen.
 

Facebook    Pinterest

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Scroll naar boven