Sluit navigatie

Over Daydream

Daydream is een groothandelaar van home decoratie artikelen. Wij leveren onze producten aan grote retail ketens in heel Europa. Ons assortiment bevat kwalitatieve en prijsvriendelijke home decoratie artikelen. Hierbij kan gedacht worden aan potten, vazen, kandelaars, kaarsenhouders, dienbladen, fotolijsten en kunstbloemen. De stijl van de producten binnen onze home decoratie is het beste te omschrijven als nostalgisch en romantisch. Zowel in materiaalgebruik, design als afwerking is kwaliteit onze handtekening.

De exclusiviteit van Daydream producten komt ook naar voren in de bijzondere vormen: alle artikelen wijken af van het gemiddelde. Daarbij is de afwerking altijd gedetailleerd en subtiel vormgegeven, waarbij standaard gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen.

Bekijk onze collectie

MVO

Als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) committeert Daydream zich aan internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid. Daarmee dragen we ons steentje bij aan de missie om wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.

Niet alleen op dit vlak profileert Daydream zich als een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In al haar dimensies laat zij zich leiden door een verantwoorde

omgang met ecologische bronnen en sociale waarden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan materiaalgebruik, de wijze van afwerking van producten en de omgang met arbeid.

Doordat Daydream duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap integraal in haar business meeneemt, kan zij richting retailers – en daarmee ook richting de uiteindelijke consument – haar footprint verantwoorden.

BSCI-Daydream-V3.png

Blijf up-to-date

Volg Daydream op Facebook en Pinterest.
Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiraties en aanbiedingen.
 

Facebook    Pinterest

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Scroll naar boven