Groothandel decoratie Nederland

Daydream is een Nederlandse groothandel in decoratie. De decoratie die wij in samenwerking met onze klanten ontwikkelen is stijlvol, exclusief en kwalitatief hoogwaardig. Wij leveren onze woondecoratie aan diverse grote winkelketens, tuincentra, kwekers en exporteurs door heel Europa. 

Unieke decoratie inkopen

Wilt u het assortiment van uw winkel uitbreiden met unieke decoratie items? Wij hebben een standaard assortiment maar het is ook mogelijk om samen met ons decoratie items te onwikkelen. Hiermee creëert u een uniek assortiment aan decoratie voor uw winkel.

Inspiratie opdoen in ons Style Centre

In ons Style Centre bent u van harte welkom om onze collectie van woondecoratie te bekijken en inspiratie op te doen. Wij hebben een uniek, gevarieerd en prijsvriendelijk assortiment. Zowel op gebied van design, materiaal en afwerking zijn onze decoratite items van hoge kwaliteit. 

De woondecoratie items die u zult tegenkomen in onze groothandel zijn: potten, vazen, dienbladen, kandelaars, fotolijsten, kunstbloemen in uiteenlopende kleuren, materialen en afwerkingen. Ons assortiment bestaat ook uit kleinmeubelen, zoals etagères, krukjes en bijzettafels.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij willen graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom zijn wij lid van het Business Social Compliance Initiative BSCI. Hiermee dragen we bij aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden bij de productie van woondecoratie, waaronder het reduceren van kinderarbeid en het bevorderen van veilige werkomstandigheden. Ook staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel. Zo willen wij de verantwoordelijkheid dragen voor een respectvolle omgang met ecologische bronnen. 

Afspraak maken?

Wilt u onze woondecoratie collectie bekijken? Maak dan vooral een afspraak om ons Style Centrum te bezichtigen. Voor vragen kunt u eveneens bij ons terecht. Wij zijn bereikbaar per telefoon, per e-mail en via ons contactformulier.   

Voor de inkoop van woonaccessoires of woondecoratie

Contact

Volg ons via social media

Op de hoogte blijven van actuele woontrends, inspiraties en aanbiedingen? Volg ons via social media.

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Pietseweg 13a
4751 RT Oud Gastel

Telefoonnummer: +31 (0)180-221420
E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Scroll naar boven