Groothandel in woonaccessoires

Daydream is een groothandel in woonaccessoires die prijsvriendelijke home decoratie importeert. Ons assortiment omvat diverse artikelen waaronder dienbladen, kaarsenhouders, potten, vazen en fotolijsten die te koop zijn in verschillende winkelketens verspreid over de Benelux. 

Onze werkwijze

Als groothandel leveren wij voornamelijk aan de grotere winkelketens. Soms worden er woonaccessoires ingekocht vanuit ons bestaande assortiment maar het is ook mogelijk om samen met onze designers een custom made product of productlijn onder eigen label te ontwikkelen. 

Interieuraccessoires van verantwoorde herkomst

Daydream is lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) met als doel de arbeidsomstandigheden internationaal te verbeteren, zoals: veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid. Ook zien wij toe op het gebruik van verantwoorde en duurzame materialen. Hierdoor kunnen wij een verantwoorde herkomst van onze interieuraccessoires producten garanderen.

Woonaccessoires inkopen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij de inkoop van woonaccessoires voor uw winkelketen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u om te ontdekken hoe wij uw collectie van woonaccessoires aan kunnen vullen met de producten van Daydream.

Contact

Volg ons via social media

Op de hoogte blijven van actuele woontrends, inspiraties en aanbiedingen? Volg ons via social media.

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

Telefoonnummer: +31 (0)180-221420
E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Scroll naar boven