Sluit navigatie

Over Daydream

Daydream is een groothandelaar van home decoratie artikelen. Wij leveren onze producten onder andere aan retailketens, kwekers, exporteurs en tuincentra in heel Europa. Ons assortiment bevat prijsvriendelijke home decoratie artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan potten, vazen, kandelaars, kaarsenhouders, dienbladen, fotolijsten en kunstbloemen, maar ook kleine meubelen zoals bijzettafels, etagères of krukjes. Zowel in materiaalgebruik, design als afwerking is kwaliteit onze handtekening.

Bekijk een greep uit onze collecties op de website. In ons Style Centre bent u van harte welkom om meer inspiratie op te doen. 

Bekijk onze collectie

MVO

Als lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) committeert Daydream zich aan internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid. Daarmee dragen we ons steentje bij aan de missie om wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.

Niet alleen op dit vlak profileert Daydream zich als een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In al haar dimensies laat zij zich leiden door een verantwoorde

omgang met ecologische bronnen en sociale waarden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan materiaalgebruik, de wijze van afwerking van producten en de omgang met arbeid.

Doordat Daydream duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap integraal in haar business meeneemt, kan zij richting retailers – en daarmee ook richting de uiteindelijke consument – haar footprint verantwoorden.

BSCI-Daydream-V3.png

Volg ons via social media

Op de hoogte blijven van actuele woontrends, inspiraties en aanbiedingen? Volg ons via social media.

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

Telefoonnummer: +31 (0)180-221420
E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Scroll naar boven