Sluit navigatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor DayDream. Wij willen verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals werkomstandigheden, ecologische bronnen en sociale waarden.

Wij zijn lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Met dit lidmaatschap committeert Daydream zich aan internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid. Wij houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. 

Lidmaatschap BSCI

DayDream is lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) met als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, zoals: veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid. Daarmee dragen we ons steentje bij aan de missie om wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.

Niet alleen op dit vlak profileert Daydream zich als een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In al haar dimensies laat zij zich leiden door een verantwoorde

omgang met ecologische bronnen en sociale waarden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan materiaalgebruik, de wijze van afwerking van producten en de omgang met arbeid.

Doordat Daydream duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap integraal in haar business meeneemt, kan zij richting retailers – en daarmee ook richting de uiteindelijke consument – haar footprint verantwoorden.

BSCI-Daydream-V3.png

Blijf up-to-date

Volg Daydream op Facebook en Pinterest. 
Blijf up-to-date met de laatste woontrends, inspiraties en aanbiedingen.
 

Facebook    Pinterest

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Donk 1A
2991 LE  Barendrecht

E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Scroll naar boven