Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor DayDream. Wij willen verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals werkomstandigheden, ecologische bronnen en sociale waarden.

Wij zijn lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Met dit lidmaatschap committeert Daydream zich aan internationale afspraken op het gebied van ketenverantwoordelijkheid. Wij houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. 

Lidmaatschap BSCI

DayDream is lid van het Business Social Compliance Initiative (BSCI) met als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, zoals: veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid. Daarmee dragen we ons steentje bij aan de missie om wereldwijd werkomstandigheden in de toeleveringsketen te verbeteren.

Niet alleen op dit vlak profileert Daydream zich als een maatschappelijk verantwoorde onderneming. In al haar dimensies laat zij zich leiden door een verantwoorde

omgang met ecologische bronnen en sociale waarden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan materiaalgebruik, de wijze van afwerking van producten en de omgang met arbeid.

Doordat Daydream duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap integraal in haar business meeneemt, kan zij richting retailers – en daarmee ook richting de uiteindelijke consument – haar footprint verantwoorden.

BSCI-Daydream-V3.png

Volg ons via social media

Op de hoogte blijven van actuele woontrends, inspiraties en aanbiedingen? Volg ons via social media.

Contactgegevens

Daydream Benelux BV
Pietseweg 13a
4751 RT Oud Gastel

Telefoonnummer: +31 (0)180-221420
E-mail: info@daydreamhomedeco.nl

Wij zijn lid van het BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Scroll naar boven